Suomen suurimmat urheilusivustot


Suomalaiset ovat urheilukansaa. Oli laji sitten jääkiekko, keihäänheitto, mäkihyppy tai formula1, janoamme urheilu-uutisia ja haluamme pysyä ajan tasalla saavutetusta arvokisamenestyksestä. Netistä löytyy useita hyviä urheilusivustoja, listasimme alle suurimmat.

Yle Urheilu

Ylen urheilusivusto löytyy osoitteesta yle.fi/urheilu. Kyseessä on Suomen kattavin urheilusivusto, josta löytyvät kaikki suomalaisia kiinnostavat urheilulajit alppilajeista purjehdukseen ja painista raviurheiluun. Yle Urheilun sivuilla on myös hyvä tulospalvelu ja reaaliaikaisesti päivittyvä urheilu-uutispalvelu. Lisäksi sivuston kautta voi katsella Ylen suoria urheilulähetyksiä, nauhoituksia Yle Arenasta sekä Ylen urheiluohjelmia, kuten legendaarista urheiluruutua.

Iltalehden urheilusivut

Iltalehden urheilusivusto (iltalehti.fi/urheilu) keskittyy selkeästi suomalaisten suosikkilajeihin kuten jääkiekkoon, jalkapalloon, formuloihin, ralliin ja yleisurheiluun. Urheilu-uutiset päivittyvät sivustolle ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä. Sivustolta löytyy myös live-tulospalvelu, jonka kautta on kätevä seurata eri liigojen otteluiden tuloksia reaaliajassa. Iltapäivälehdistölle tyypilliseen tapaan lukijat voivat kommentoida urheilu-uutisia suoraan niiden alle.

Ilta-Sanomien urheilusivut

Toinen iltapäivälehtemme Ilta-Sanomat panostaa urheilusivuillaan myöskin tuttuihin suosikkilajeihin. Ilta-Sanomien erikoisuus on oma IS-TV, joka kuvaa lyhyitä videokoosteita urheilutapahtumista. Tämä tuo urheilu-uutisiin mukavaa live-uutisoinnin tuntua. Sivustolta löytyy myös kattava raviurheiluosio hevostilastoineen ja toto-vihjeineen.

MTV Sport.fi

Televisiokanava MTV3 luottaa urheilu-uutisoinnistaan suosikkilajien vetovoimaan. Sen urheilusivusto uutisoi etupäässä jääkiekosta, jalkapallosta, formuloista, rallista ja hiihtolajeista. Sivustolla on myös tv-opas, johon on listattu kaikki MTV3:n urheiluohjelmat ja live-lähetykset. Oppaan kautta linkkejä klikkaamalla pääsee katselemaan sekä ohjelmia, että MTV Sport uutislähetyksiä.