Perinteinen markkinointi profiilituotteilla


Jokaisen yrityksen liiketoiminnan kulmakivi on hyvä ja toimiva markkinointi. Ilman sitä, asiakkaiden on hankala löytää yrityksen palveluiden äärelle. Maailman digitalisoitumisen myötä myös yrityksen markkinointikeinot ovat löytäneet verkkoon sopivampia muotoja.

Ajan hengen mukaisesti yritykset hyödyntävät nykyisin yhä enemmän markkinoinnissaan erilaisia digitaalisia välineitä, kuten esimerkiksi sosiaalista mediaa ja sähköpostia. Perinteiseksi markkinoinniksi puolestaan kutsutaan erilaisia printtimainoksia, esitteitä, telemarkkinointia ja mainoskylttejä.

Ehkä mainonnan ei sittenkään tarvitsisi olla niin monimutkaista. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, millainen mainonnallinen merkitys yritykselle profiloiduilla käyttötavaroilla voisi olla?

Yritys tutuksi profiilituotteilla

Yksi erittäin näppärä markkinointikeino on erilaisten profiilituotteiden käyttäminen ja jakaminen sidosryhmille. Yrityksen nimi ja brändi tulee ihmisille tutuksi ja jää salakavalasti mieleen, kun sen on lukenut kynän kyljestä, sateenvarjosta tai lippiksestä.

Tutkitusti erilaisten liikelahjojen saaminen vaikuttaa positiivisesti saajan muodostamaan mielikuvaan yrityksestä. Ne myös toimivat yhtenäisen yrityskulttuurin rakennuspalikoina, kun toimistolla aamukahvit voi juoda yrityksen omasta kupista, sopimukset allekirjoittaa firman kynällä ja tarvittavat tavarat kuljettaa saadussa repussa.

Erottaudu kilpailussa profiilituotteella

Kaikista toimivin profiilituote on silloin, kun se on suunniteltu ja valikoitu tarkasti juuri kyseisen yrityksen käyttötarkoituksiin sopiviksi. Kannattaa miettiä, millaisia esineitä juuri sinun firmasi yhteistyökumppanit toiminnassaan todennäköisimmin tarvitsisivat. Klikkaa tästä ja etsi yrityksellesi sopivimmat profiilituotteet.

Liikelahjaksi annettava tuote on oiva keino myynnin edistämiseksi, sillä sellaiset lisäävät yrityksen tunnettuutta ja näkyvyyttä. Annettavaksi esineeksi sopii niin t-paita, vesipullo kuin kangaskassikin. Itse ele on usein tärkeämpi mielikuvan luoja kuin varsinainen tavara.