Parhaimmat suomalaiset ilmaiset pelisivustot


Pelimaailman valikoima on jälleen kasvanut sitten viime vuoden monella uudella tulijalla, kasalla mielenkiintoisia uusia pelejä ja toimintoja. Joku muistaa ehkä vielä ajat, jolloin huoltoaseman hedelmäpeliä pyörittivät ainoastaan eläkeläiset mutta nykyisin laajentunut pelimaailma imee sähköisiin suoniinsa kaikenikäisiä ja -taustaisia pelaajia. Pelaaminen ei ole enää ajantäytettä ja tylsää napin painamista. Pelimaailman kuulumiset tai yhteiset pelisessiot tuttujen kanssa ovat nykypäivää.Pelimaailma on erittäin mielenkiintoinen ja siinä ovat edustettuina jatkuvasti suosiotaan nostava pelimusiikki sekä suosituimmat elokuva- ja musiikkimaailman tähdet. Pokerimaailma on suunnistanut nettiin ja nostanut monia pokeritaidoillaan häikäisseitä pelaajia kansan tietouteen. Koko pelimaailman on lähtenyt niin monille uusille urille että heikompaa hirvittää. Kukapa olisi uskonut 10 vuotta sitten, että pelimusiikki rantautuu hienoihin konserttisaleihin tai, että eräiden maailman suosituimpien messujen tärkeä osa ovat juurikin pelit. Mielenkiinnolla siis odotamme mihin seuraavat 10 tulevaa vuotta meitä pelaamisen saralla johdattavatkaan.Suomalainen pelaa mieluiten suomenkielisillä sivustoilla, sillä tällöin ohjeiden, sääntöjen ja pienten nyanssien ymmärtäminen on helppoa. Pelaaminen on tarpeeksi jännittävää muutenkin, joten luontevinta se on omalla äidinkielellä. Monelle asiakaspalvelun saaminen suomeksi on tärkeää eivätkä kaikki halua hoitaa varsinkaan raha-asioita tai mahdollisia pulmatilanteita vieraalla kielellä.Pelaaminen netissä on eriytynyt niin moneksi alalajiksi, että jokainen löytää itselleen sopivimmat pelit. Kokeneella pelaajallakin on eri hetkensä – joskus tekee mieli sukeltaa vauhdikkaaseen kolikkopelimaailmaan ja toisinaan taas klassikkopelit houkuttavat. Pokerin parissa on voi aina kehittää itseään ja tutustua alan ammattilaisten vinkkeihin. Aivojumppaa löytyy sanaristikoista, sanapeleistä ja muista pulmapeleistä. Niiden avulla aivotoimintaa voi vetristää ennen tärkeää pokeriturnausta. Ilmaisten pelien sivustoilla kannattaa hakea harjoitusta taitoihin, lanttejaan on turha laittaa likoon ilman varmaa tietoa säännöistä.Kun pelihammasta kolottaa ja tekee mieli pitää hieman hauskaa, minne siis suunnistaa?

Vanha kunnon Pelikone

Tämä on taatusti Suomen tunnetuimpia pelisivuja, joista löytyvät ne vanhat tutut tetrikset kuin myös huumoria, kuten Sipilä simulaattori. Pelikone on loistavaa ajanvietettä ja erinomainen älynystyröiden aktivoija. Kategorioissa on tarjolla pelejä niin lapsille kuin myös aikuisille. On korttipelejä, urheilupelejä ja nostalgiapelejä.Pelikone on konstailematon ja yksinkertainen, sen käyttäminen on helppoa ja toiminnot mutkattomia. Pelikone on tuulahdus menneestä pelimaailmasta, ei vilkkuvia ja välkkyviä bonusmainoksia vaan runsaasti yksinkertaisia, viihdyttäviä pelejä.

11919677-poker-player-with-two-acesPokeripelit

Klassiset korttipelit jaksavat viihdyttää pelaajia ja esimerkiksi pokeriin, blackjackiin, baccaratiin erikoistuneita pelisivustoja on lukuisia. PokerStarsin pelisivusto erottuu kuitenkin joukosta, sillä PokerStarsissa on mahdollisuus pelata kaikkia pokeripelejä ilmaiseksi! Tämä on erittäin iloinen uutinen pokerista innostuneille. Lisäksi sivusto on saatavilla suomenkielisenä.Pokeritaivalta aloittelevan tulisikin tutustua taitoja ja taktikointia vaativaan peliin hyvin ennen rahapeleihin siirtymistä. Pokerin pelaaminen vaatii sääntöjen hyvää hallitsemista, joten tämän pelin kohdalla harjoitus todellakin tekee mestarin. PokerStars on tehnyt itsestään ylivoimaisen loistavalla pelitarjonnalla, erikoistoiminnoillaan ja turnauksillaan.Pokerimaailman parhaat ja tunnetuimmat turnaukset käydään PokerStarsissa ja se kiinnostaa erityisesti taitavia, suurista summista kiinnostuneita pelaajia, sillä moni ammattilaispelaaja pelaa samoissa pöydissä. Toisaalta PokerStars on myös tavallisten ja juuri aloittaneiden suosikkipaikka – tarjontaa ja tasoa löytyy laidasta laitaan. Sivustolla on hyvät ja selkeät ohjeet peleihin ja hyvä asiakaspalvelu.

1001 pelit

Tämä pelipankki on laaja ja pelit on kategorioitu hyvin otsakkeiden alle. Tarjolla on nuorille sopivia Disneyn hahmoihin perustuvia pelejä sekä aivojumppaa hieman vanhemmille pelaajille. Sivustolla on hyvät valikoimat pelejä eri tilanteisiin ja erilaisille ihmisille. Urheilupelit ovat taatusti aina suosittuja mutta yleisönsä löytynee myös tyttöjen pelien kategoriasta. Teemapelejä löytyy valikoimasta niin jouluna kuin myös pääsiäisen aikaan. Sivusto on pelkistetty mutta ajaa asiansa ilmaisten pelien alustana, josta jokainen löytää itselleen sopivat suosikkipelit.

puzzle_224356726Älypää

Tämä sivusto tarjoaa nimensä mukaisesti monenlaista aivojumppaa. Aivojumpan harrastaminen on harpannut askeleen sanomalehtien ristikoista kohti sähköistä maailmaa. Aivojumpan tekemistä ei kannata väheksyä, sillä nykyisen kiireisen elämänmuodon vastapainoksi tarjotaan hetkiä, jolloin keskitytään jumppaamaan pääkoppaa.Sivustolla on tarjolla eritasoisia sanatehtäviä, ristikoita, sudokua, sanasokkelo, älytris, ja erilaisia tietovisoja. Sivustoon kannattaa ehdottomasti tutustua ja vetristää samalla mieltään.

Gameli

Iltalehden Gameli kokoaa yhteen joukon erilaisia nopeita pelejä. Niiden idea ja pelaaminen on niin helppoa, että sen osaa lapsikin. Pelisivusto sopii luppohetkiin, joihin tarvitsee toimintaa. Rekisteröitymistä ei tarvita vaan pelaamisen voi aloittaa saman tien, kun kiinnostava peli on avautunut eteen.