Menestyneitä YouTube-persoonia


YouTube on yksi nykyajan tavoista tulla kuuluisaksi nopeasti ja ansaita valtavia summia rahaa – jos vain videoistasi kiinnostuneita katsojia on riittävästi. Moni onnenonkija aloittaa oman kanavansa rikastuakseen yhdessä yössä, mutta ilman taitoa tai valloittavaa persoonaa tämä saattaa jäädä vain haaveeksi. Monet ovat kuitenkin niittäneet mainetta ja mammonaa kanavallaan jopa miljoonatuloihin asti.Tässä kolme erityisen menestynyttä youtubettajaa:

1. Felix Kellberg

PewDiePie-kanavan ylläpitäjä on ruotsalaisen Felix Arvid Ulf Kellberg. Kanavalla on jo lähes 50 000 000 tilaajaa. Kanavallaan Felix on ansainnut jopa yli 10 miljoonaa euroa. 27-vuotias Kellberg oli ensimmäinen youtubettaja, joka sai videolleen 10 biljoonaa katsojaa ja nykyisin katsojamäärät videota kohti hipovat jopa lähes 14 biljoonaa. Kellberg nimettiin Time -lehdessä yhdeksi vuoden 2016 vaikutusvaltaisimmista henkilöistä.Kanavallaan mies pelaa videopelejä ja kommentoi niitä valtavan kiroilupilven ympäröimänä. Hän on myös kirjoittanut kirjan ja tehnyt videopelin, jotka molemmat ovat olleet erittäin suosittuja ympäri maailmaa. Tällaiseen menestykseen mies on varmasti saanut neuvoa yritysten menestykseen keskittyneeltä taholta.

2. Ian Andrew Hecox ja Daniel Anthony Padilla

Ian Andrew Hecoxin ja Daniel Anthony Padillan YouTube-kanavaa SMOSH:ia katselee jopa yli 20 000 000 tilaajaa. Kanavalla kaksikko julkaisee minikomediasarjoja, jotka ovat täynnä erilaisia hauskoja sketsejä ja parodioita. Miehet ovat ensimmäiset youtubettajat, joiden patsas löytyy Madame Tussauds- vahanukkemuseosta. He ovat myös tuottaneet täyspitkän elokuvan nimeltä Smosh: The Movie ja heidän kanavallaan on parhaimmillaan tuotannossa uusi sarja, joka saa uuden jatko-osan viikoittain.

3. Lily Singh

Lily Singh aloitti kanavansa alun perin yhtenä tapana käsitellä masennustaan. Kanadalais-intialaisen Singhin iiSuperwomanii-kanavalla on tällä hetkellä yli 11 000 000 tilaajaa ja nainen on ansainnut kanavallaan yli 5 miljoonaa euroa. Singhin suosio kasvaa yhä, ja hänen kasvonsa koristivat monia Manhattanin kerrostaloja ja mainostiloja vuonna 2016.Kanavallaan hän tuottaa koomisia videoita, joissa käsitellään arkielämän haasteita liittyen intialaiseen perimään, nykyaikaan ja ennakkoluuloihin. Suosionsa myötä hän on saanut kanavalleen vieraaksi muun muassa Victoria Justicen ja Michelle Obaman.