Suomen internet-palveluntarjoajat


Suomessa on useampi, erittäin hyvää internet-palvelua tarjoavaa yritystä. Suosittuja ovat esimerkiksi Saunalahti, Elisa, Sonera ja dna. Näiden yhtiöiden välinen kilpailu on kuluttajalle edullinen, ja erilaisia paketteja ja muita pikku myönnytyksiä on hyvä vertailla ennen kuin valitset internet-palvelun kotiisi tai yritykseesi.

Muitakin mahdollisuuksia on etsiessäsi sopivaa järjestelmää. Esimerkiksi www.internet-palvelut.fi, joka käyttää Joomla sisällönhallinta järjestelmää, lupaa toimivaa käyttöä ja nykyaikaista sivujen suunnittelua. Tästäkin vaihtoehdosta kannattaa ensin etsiä tuotetta käyttävien mielipiteitä. Tällaisista kuluttajan kommenteista usein selviää palvelussa esiin tulevat haitat, tai kuulet positiivista palautusta iloisilta asiakkailta. Ota huomioon, että muilla saattaa olla nettitoiminnoissaan erilaiset vaatimukset kuin sinulla.

Suomicom on luonut itselleen erittäin vahvan osan markkinoista, ja se on tietenkin hyvän palvelun tulosta. Suomicom lupaa huippunopeaa ja luotettavaa yhteyttä. Asiakastuki auttaa ja rauhoittaa pulmallisissa asioissa ja sekin on omiaan takaamaan asiakkaiden luottamusta palveluun. Hyvästä palvelusta kannattaa maksaa, sillä halpaa ja luotettavaa netti-palvelua ei ole olemassakaan. Kun tingit rahassa, tingit myös laadusta.
Nebula on suomalainen internet-palveluja myyvä yritys, jonka palvelut tunnetaan laadukkaana, joustavana ja nopeasta yhteydestä. Nebula käyttää paljon valokuitua ja pystyy toimittamaan sitä tarvittaessa myös tilauksesta. Valokuitua käytetään paljon kuparin asemasta tiedonvälityksessä.

Meillä ei siis ole lainkaan pulaa laadusta eikä valikoimasta, kun etsit nettiyhteyksiä. Tekniikan parantuessa ja lakiasetusten pyrkiessä parantamaan netin turvallisuutta, toivomme kaikkien pääsevän osalliseksi internetin hyödyistä ja välttymään siellä piileviltä haitoilta.